Antje The Dutch Knitters
  WARME HANDEN - ESTLANDSE WANTEN EN POLSWARMERS--Webdesign: Carla Meijsen
--Copyright: C.B. Meijsen 2008/2023
--KvK 59592052
--BTW NL 001534899 B43


Bestellen
Je kan één of meerdere boeken bestellen door een mailtje te sturen aan info@thedutchknitters.nl.
De prijs bedraagt 20 euro per boek inclusief verzendkosten binnen Nederland (meerdere boeken of verzending naar het buitenland... dan bereken ik de porto). Vermeldt in de mail naam en adres. Geef aan of je wilt dat het boek wordt gesigneerd (graag de naam voor wie het boek bestemd is hierbij vermelden). Boeken die worden gesigneerd worden mogelijk een paar dagen later verzonden.


Warme Handen - Warm Hands

Warme Handen – Estlandse wanten en polswarmers door Carla Meijsen en Hilly van der Sluis (The Dutch Knitters).

Carla Meijsen en Hilly van der Sluis hebben door middel van literatuurstudie en twee studiereizen de breitradities uit Estland diepgaand onderzocht. Dit resulteerde in een groot enthousiasme en gedrevenheid om de Estlandse breitradities en –technieken toegankelijk te maken voor een breed publiek, zowel in Nederland als daarbuiten.

Estland is één van de rijkst gevulde schatkamers van traditionele breikunst in Europa. De prachtige motieven, bijzondere opzetten en decoratieve randjes zijn snoepgoed voor iedere breier en vormen een goede aanvulling op het breirepertoire van menig breier.

In het boek zijn patronen voor elf wanten en twee polswarmers opgenomen. Alle patronen zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen en teltekeningen. De gebruikte specifiek Estlandse technieken worden uitvoerig beschreven en zijn voorzien van vele detailfoto’s. Laat je meevoeren in de Estlandse breiwereld, leer de technieken en brei mee met The Dutch Knitters!

Publicatiedatum: 27 oktober 2011
Taal: Nederlands / Engels
ISBN / EAN 978 90 8179 550 0
Prijs 18 euro

Geweldig Genoten Goed Gek
Groot geluk Grote Goedheid
Goed Geschoten Groot Genoegen
Gewoon Goed Goed Gelukt
Groots Gebaar Geen Geintje
Gouwe Greep Goed Gevoel
Graag Gedaan Lekker Warm! Twijnend Breien - So Warm! Twined Knitting
Lekker Warm! Twijnend Breien - So Warm! Twined Knitting